COSMOS COMMERCE Novosti

Savršen pratitelj za sve puteve. Od živahnog gradskog malog automobila do prostranog poslovnog modela i inovativnog električnog vozila, asortiman marke ŠKODA pokriva sve. Pronađite odmah svoj savršeni ŠKODA model.

  1. Novosti
  2. ŠKODA predstavila novi logo !
01.09.2022
ŠKODA novosti

ŠKODA predstavila novi logo !

Nakon mnogo godina, ŠKODA je promjenila svoj logo. Novi dizajn naglašava ime, dok jak izražaj imaju dvije nove zelene boje !

LOGOŠKODA

ŠKODA brand nije vidio veću promjenu u zadnjih 30 godina. Pored novog dizajna, Češka autoindustrija također planira da modernizuje dizajn kompletnog brenda. Novi ŠKODA logo je također dio futurističkog smijera modernizovane vožnje.


Jedan od faktora koji su pokrenuli promjenu, je Naredni nivo Škoda strategije 2030, koji će upravljati Češku autoindustriju prema elektrifikaciji i digitalizaciji. ŠKODA brend, zajedno sa dizajnom logoa i sveukupnim pristupom brandiranju, mora se prilagoditi za ova dva trenda. "Povećana upotreba loga u različitim digitalnim formatima, navela je ŠKODU da redizajnira logo u dvodimenzionalnu grafiku kako bi bilo lakše za prepoznati i kako bi bilo izraženije na displeju, kao i tokom printanja, za razliku od postojećeg trodimenzionalnog." istakao je Petra Mackeova, član marketing tima Škode, objašnjavajući razlog promjene.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneseni podaci nisu važeći. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom biltena. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Zahvaljujemo!

Upravo ste se registrovali za naš bilten.

Odmah ćete dobiti e-mail sa linkom za potvrdu. Potvrdite ovaj link da biste završili registraciju