Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive

Kodiaq bonus ponuda

Ostvarite uštedu od nevjerovatnih 9.000 KM, umjesto dosadašnjih 6.000 KM uštede, na modele KODIAQ Style 2.0 TDI 4X4 DSG 140 kW i uživajte u udobnoj i luksuznoj vožnji.

Vozila na akciji su opremljena raskošnom dodatnom opremom.

Obratite se svom najbližem ŠKODA partneru i zatražite ponudu.

Akcija traje do isteka zaliha.

Predstavljena nova ŠKODA SCALA

Sa dolaskom SCALA modela, marka ŠKODA je proširila svoju porodicu u kompaktnoj klasi. Potpuno novo osmišljena SCALA nudi visoku aktivnu i pasivnu sigurnost, Full LED svjetla i dosta prostora sa Simply Clever stavkama. Pet motora je u ponudi od 66 kW (90 KS) do 110 kW (150 KS), dizelski i benzinski.

Scala je duga 4.362 mm, široka je 1.793 mm i 1.471 mm visoka. Međuosovinski razmak je 2.649 mm.Digitalna instrument tabla veličine 10,25" koja stoji kupcima na raspolaganju je najveća u klasi.Novi dizajn unutrašnjosti i eksterijera pokazuje novi identitet marke ŠKODA. Ime SCALA potiče iz latinskog jezika i znači stepenice, ovo simbolizira stalni rast marke kroz godine. SCALA sadrži novi media uređaj koji je smješten na sredini instrument table. Sa dolaskom SCALA modela, marka ŠKODA je proširila svoju porodicu u kompaktnoj klasi. Potpuno novo osmišljena SCALA nudi visoku aktivnu i pasivnu sigurnost, Full LED svjetla i dosta prostora sa Simply Clever stavkama. Pet motora je u ponudi od 66 kW (90 KS) do 110 kW (150 KS), dizelski i benzinski.Scala je duga 4.362 mm, široka je 1.793 mm i 1.471 mm visoka. Međuosovinski razmak je 2.649 mm.Digitalna instrument tabla veličine 10,25" koja stoji kupcima na raspolaganju je najveća u klasi.Novi dizajn unutrašnjosti i eksterijera pokazuje novi identitet marke ŠKODA. Ime SCALA potiče iz latinskog jezika i znači stepenice, ovo simbolizira stalni rast marke kroz godine. SCALA sadrži novi media uređaj koji je smješten na sredini instrument table. Nova SCALA na BiH tržište dolazi u aprilu.

 

ŠKODA BiH predstavila novi KAROQ

Porsche BH d.o.o., generalni uvoznik automobila marke ŠKODA u Bosni i Hercegovini, organizovao je KAROQ Drive 2018., zvaničnu prezentaciju modela KAROQ za tržište Bosne i Hercegovine.Predstavnici medija su imali priliku da uživaju u vožnji u ekstremnim uslovima na relaciji Sarajevo-Blidinje.Nakon statične prezentacije koja je održana u Sarajevu, karavan od 11 KAROQ modela uputio se u avanturistički pohod u ekstremnim zimskim uslovima.Nasljednik popularnog modela YETI i mlađi "brat" modela KODIAQ je pokazao da za njega nema prepreke i da uistinu opravdava svoj slogan "Spreman na sve". 

Lagerska rasprodaja ŠKODA modela

 U novu godinu smo ušli sa niskim cijenama.Za ljubitelje ŠKODA modela osigurali smo najkraći put do vašeg ljubimca.

 Najveći popusti do sada ! Odaberite svog najadekvatnijeg ljubimca. U ponudi su modeli: FABIA, RAPID, OCTAVIA, SUPERB, KODIAQ.

 Ostvarite popuste u vrijednosti do 5.000 KM.Količine su ograničene !

 Cosmos Commerce Tuzla -  Vaš ŠKODA partner
 

 

 

 

Škoda servisna akcija od 1.2. do 31.3. 2018.

Imate vozilo starije od 4 godine i niste razmišljali o ovlaštenom servisu? Visoka cijena je bila ključni razlog? Pripremili smo paketne ponude, upravo za ova vozila i time ostvarili niz prednosti za Vas. Vaš ŠKODA tim!
Akcija traje u periodu 01.02.-31.03.2018.
Paketna ponuda važi za sve modele Škoda vozila starijih od 4 godine. Više informacija možete dobiti putem telefona 035 276 364 i 035 254 023.

Cosmos Commerce - Vaš ŠKODA partner